Uundværlige tips tilhvordan du finder den perfekte gallakjole

Alt skal bare være helt perfekttil den store event, hvor du skal bære den mest fantastiske kjole. Men hvordan kan du egentlig vælge gallakjoler, som er debedste fits for dig? De kjoler, som får dig til at se blændende smuk ud? Her giver vi vores bud på, hvordan du finder den helt perfekte gallakjole til din store event.

  • Dit farvevalg

Når du vælger din kjoles farvenuance, er det rigtig vigtigt, at du tænker på hele dit outfit: Husk altid at farvekoordinere din kjole med dine sko, din taske, tørklæde og eventuelle hat. Den eller de farver du vælger, skal matche hinanden. Hvilken farve har du lyst til at bære? Er du til en klassisk sort farve? En sexet rød farve? En dybblå farve? En sommergul farve? En hvid farve? Eller måske en fancy sølvfarve?Vi har masser af forskellige farver og farvekombinationer klar til dig. Et tips kan være at matche din gallakjole med din øjenfarve, det virker altid blændende smukt. Eller måske har du lyst at matche flere farver med hinanden: Hvad med en smuk blå kjole og en lilla taske, eller en gul gallakjole med grønne sko og en grøn taske. Der er et uendeligt antal af muligheder og farvekombinationer, så du kan skabe dit helt unikke udtryk. Husk også at tænke på din hudtone, højde og vægt, når du vælger din kjoles farve og form, så kan du ikke gå galt i byen! Spørg gerne en ven eller familiemedlem om deres mening, så du er sikker i dit valg.

  • Din helt personlige stil

Husk at din stil skal matche hele vejen igennem. Se gerne vores modelbilleder for inspiration: Vi harmatchet sko, smykker og tasker sammen med kjolerne, så du kan se det færdige resultat. Vi har et hav af udvalg af både kjoler, smykker, sko og stilletter, tasker, trusse og bh-sæt, tørklæder, hatte m.m. Vores kjoler har mange fashion variationer, og du kan vælge en masse forskellige udtryk, længder,mønstre og tilbehør.

  • Et Hollywood-look

Tænk gerne på en Hollywood-stjerne (eller andre kendte personer), som du synes har en flot tøjstil: En Hollywood-stjerne hvor du bare synes, at hendesgallakjole er helt vildt smuk. Det kan være en god idé at kigge påkjoler fra den røde løber eller fra gamle Hollywoodfilm. Tænk på elegante, sexede kvinder som eksempelvis Grace Kelly, Maryline Monroe, Julia Roberts, Jennifer Lawrence m.fl. Her kan du finde masser af inspiration til både kjolen og dens tilbehør. Kort sagt, når du skal vælge den perfekte gallakjole, skal du tænke på, hvilke sko, taske, tørklæde og accessories, som skal følge med. Vi har masser af inspiration, som du kan finde vores hjemmeside, da vi er dedikeret til at skabe dit drømme outfit fra A-Z. Hos JJ’s House finder du helt sikkert den perfekte gallakjole, så du ligner en million og bare betaler en skilling!